Workshop “Perdorimi i materialeve bujqesore per termoizolim ne industrine e ndertimit”.

Në kuadër të Programit IPA-II INTERREG CBC ITALME, Shoqata e Sipërmarrësve Italianë në Shqipëri A.I.I.A. (asociuar Confimi Albania), si fituese e projektit “ AWeS0Me-ITALME-419 ” organizoi diten e enjte, date 22/12/2022 nje Workshop me temen “Perdorimi i materialeve bujqesore per termoizolim ne industrine e ndertimit”.

Për të folur për këtë temë kishim të ftuar:

-Prof. Francesco Martellotta, partneri yne ne kete projekt nga Universiteti Politecnico di Bari, POLIBA – per te folur mbi projektin dhe perfitimet e tij.

-Z. Tiziano Rossi nga kompania RiceHouse – per te folur per panelet termoizoluese nga riciklimi i mbetjeve te orizit.

Të pranishem në këtë Workshop ishin studentë dhe pedagogë te fushes se Arkitektures dhe Inxhinierise nga Univeristeti Epoka, te cilet shfaqen interesin tyre ne dobi te prefesionit qe ata kane zgjedhur. Gjatë këtij workshop-i Shoqata e Sipërmarrësve Italianë në Shqipëri A.I.I.A arriti objektivat e këtij projekti dhe gjithashtu falenderon Universitetin Epoka për këtë bashkëpunim dhe e mirëpret edhe në bashkëpunime të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *